Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

   |   Text size:
 Română
Voinţa poporului constituie baza puterii de stat. Această voinţă se exprimă prin alegeri libere, care au loc periodic prin sufragiu universal, egal, direct, secret şi liber exprimat. Statul garantează exprimarea voinţei libere a cetăţenilor prin apărarea principiilor democratice şi a normelor dreptului electoral.

 


Ultima actualizare a site-ului:
Joi, 10 octombrie 2019
Prima pagină  »  Verifică-te în RSA
Verifică-te în RSA

  Registrul de Stat al Alegatorilor (RSA) este un sistem informațional unic integrat de evidența a alegatorilor din Republica Moldova, destinat colectarii, stocarii, actualizarii si analizei informatiei despre cetatenii Republicii Moldova, inclusiv despre cei din strainatate, care au atins vîrsta de 18 ani și nu au interdicții legale de a alege.

  RSA este constituit în baza Registrului de Sat al Populației, fiind actualizat continuu cu datele furnizate de Agenția Servicii Publice, Ministerul Justiției și administrația publica locala.

  Datele introduse în RSA sunt în limba româna și se folosesc de catre Comisia Electorala Centrala exclusiv în scopul formarii listelor electorale. Accesul la informația din RSA este limitat.

  Alegatorul este introdus în lista electorala a secției de votare în baza adresei de domiciliu sau a adresei de reședința.

  În calitate de utilizator al RSA, alegatorul prin introducerea IDNP-ului din actul de identitate, poate afla adresa și numarul secției de votare la care a fost arondat la ultimile alegeri.

   

  verifica.cec.md  Prima pagină  »  Verifică-te în RSA


  20.11.2018
  ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea stațiilor de lucru, periferice și imprimate prin procedura de achiziție publică Licitație deschisă
  20.11.2018
  ANUNȚ de participare privind achiziționarea camerelor video pentru sistemul de înregistrare video în secțiile de votare la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 prin procedura de achiziție publică Licitație deschisă.
  19.11.2018
  CEC recomandă partidelor politice să-și ajusteze actele interne ce reglementează activitatea organelor centrale ale partidului politic și să le aducă în concordanță cu prevederile legislației electorale
  19.11.2018
  ANUNȚ privind consultarea publică a proiectului de hotărîre a Comisiei Electorale Centrale „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la procedura de validare, ridicare și atribuire a mandatelor de consilier”
  14.11.2018
  Ședința Comisiei Electorale Centrale din 14 noiembrie 2018
  14.11.2018
  Au fost stabilite caracteristicile tehnice pentru sistemul de înregistrare video în secțiile de votare realizat în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019
  13.11.2018
  ANUNȚ de participare privind achiziționarea computerelor portabile (laptopuri) pentru asigurarea cu echipament de calcul a contabililor și operatorilor din cadrul CECE.
  13.11.2018
  ANUNȚ de participare privind achiziționarea de STORAGE(procedură repetată).

   

   

   

     Facebook YouTube Flux RSS
  Twitter Instagram Odnoklassniki

   


   


  CEC ÎN IMAGINI FOTO
  Vezi galeria foto
  © 2024 Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova
  Toate drepturile rezervate | Site elaborat de MoldData

  Adresa: Vasile Alecsandri, 119, Chişinău Republica Moldova
  Tel.: (+373 22) 251-451  Fax: (+373 22) 234-047
  Email: info@cec.md

  Total vizitatori: 1329466434
  Total(unici) ieri: 664
  Total azi: 547
  Online: 4
  PAGINA ÎN SUS